Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Πέρα των επιλογών που έχουμε ήδη δει, δηλαδή τις εσωτερικές πόρτες inox, laminate και μαρκιτερί, μια άλλη πολύ καλή πρόταση είναι οι μοντέρνες εσωτερικές συρόμενες πόρτες.

Γιατί να επιλέξετε εσωτερικές συρόμενες πόρτες

Είναι ιδανικ΄ες κυρίως για μικρού μεγέθους οικίες λόγω της εξοικονόμησης χώρου που προσφέρουν αλλά και το αντίθετο. Δηλαδή για πολύ μεγάλους χώρους που δε μπορεί να καλύψει μια απλή εσωτερική πόρτα. Παραδείγματος χάρη για σαλόνι, τραπεζαρία ή ένα γραφείο. Οπουδήποτε θέλουμε να διαχωρίσουμε χώρους με πολύ μεγάλο άνοιγμα εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα. Επίσης ως προς τους χώρους τοποθέτησης σε ένα μικρό σπίτι, είναι ιδανικές για το διαχωρισμό της κουζίνα ή του καθιστικού από το υπόλοιπο σπίτι.

από ….τον αχυρώνα στην οικία

Αν αναρωτιέστε από που προήλθαν ως έμπνευση οι πόρτες αυτές, η απάντηση είναι από τους αχυρώνες που χρησιμοποιούνταν λόγω της πρακτικότητάς τους, του ανοίγματος και κλεισίματος τους.

Μοντέρνα εσωτερική συρόμενη πόρτα…γίνεται;

Ενώ αν προβληματίζεστε στο πόσο μια συρόμενη πόρτα μπορεί να ταιριάξει σε ένα σύγχρονο σπίτι, ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν μοντέρνες εσωτερικές συρόμενες πόρτες που μπορούν να σταθούν σε κάθε οικία; Σήμερα κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να επιλέξετε τη κατάλληλη για το σπίτι σας.

Παρακάτω θα δούμε μοναδικές προτάσεις μοντέρνων συρόμενων εσωτερικών πορτών για να καταλήξετε ποια ταιριάζει στο γούστο σας.

γυάλινη συρόμενη πόρτα

Τι πιο μοντέρνο από μια γυάλινη εσωτερική συρόμενη πόρτα που διαχωρίζει το καθιστικό από τη κουζίνα. Είναι η πιο hot επιλογή. Η απόλυτη τάση γυαλί με μαύρα στοιχεία. Ταιριάζει άψογα σε μια ασπρόμαυρη διακόσμηση.

πολύχρωμη μοντέρνα συρόμενη πόρτα

Μια πιο αντισυμβατική μοντέρνα συρόμενη εσωτερική πόρτα. Τέλεια για το διαχωρισμό του υπνοδωματίου μιας γκαρσονιέρας. Με έντονα χρώματα σε ακανόνιστο σχέδιο.Ιδανική για εσάς που κρύβεται έναν καλλιτέχνη μέσα σας!

κλασική μοντέρνα συρόμενη πόρτα

Καφέ συρόμενη εσωτερική πόρτα για όσους θέλουν κάτι που να συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο. Ιδανική για ένα γραφείο ή την τραπεζαρία.

cozy συρόμενη εσωτερική πόρτα

Ενώ για μία cozy, φιλική ατμόσφαιρα διακόσμησης μια συρόμενη εσωτερική πόρτα σε ανοιχτή απόχρωση είναι ότι πρέπει.

Από ό,τι βλέπετε υπάρχουν πολλές διαφορετικές μοντέρνες εσωτερικές συρόμενες εσωτερικές πόρτες για να επιλέξετε αυτό΄που ταιριάζει στο στυλ σας. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε τη δική σας μέσα από τη πληθώρα επιλογών!

By Admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *